.

.

Csiga Air Horn Egyetemes 12V Magas Hang 510HZ Vízálló Elektromos 130DB Horn Sziréna Motorkerékpár Auto Autó, Robogó(Kék)

Csiga Air Horn Egyetemes 12V Magas Hang 510HZ Vízálló Elektromos 130DB Horn Sziréna Motorkerékpár Auto Autó, Robogó(Kék)

HUF 1593.00
Áruk mennyisége

✦[Universal]✦ A Csiga Air Horn alkalmas minden 12 V járművek, mint például motorkerékpárok, robogók, autók, hajók, teherautók, furgonok, stb. ✦[Tartós & Vízálló]✦ A horn vízálló burkolat készült kiváló minőségű ABS anyagból, Vízálló, port-bizonyíték design nem fél a Hegyi úton tócsák annak biztosítása érdekében, horn hosszú idő szolgáltatás. ✦[Hangos]✦ A motorkerékpár horn vízálló burkolat levehető, a hang több koncentrált után a terelő eltávolítása, valamint a maximális elérheti a 130 decibel. ✦[Színes, Káprázatos]✦ A csiga szarva öt színben kapható.Fekete matt shell, piros, kék, sárga, ezüst, mind fényes.A magas minőségű ABS műanyag megakadályozza, hogy az oxidáció, illetve a rozsda, pedig a hang hangos, színes. ???? [Szolgáltatás] ????Ez a Motor Hangos kürt nagyon könnyű telepíteni, kényelmes használni.Ha bármilyen szerelési, illetve kábelezési problémák, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig szolgálni, amíg nem teljesülnek!.A SEINECA szarv nem igényel további vezetékek vagy relék.A csiga szarva Készletek használata a gyári teljesítmény, illetve a föld vezetéket a jármű, valamint gyere hosszabbító vezetéket, hogy áthelyezték, ha kell.

R

A termék kiegészítései