.

.

Davitu Karburátor Alkatrészek - Karburátor Szén-Kosz Jet Eltávolítás Tisztítás Tűk Kefe Tisztító Eszközök Személygépkocsi Motorkerékpár ATV Hegesztő Szénhidráttartalmú Láncfűrész - (Szín: Egy)

Davitu Karburátor Alkatrészek - Karburátor Szén-Kosz Jet Eltávolítás Tisztítás Tűk Kefe Tisztító Eszközök Személygépkocsi Motorkerékpár

HUF 1645.65
Áruk mennyisége

Szín : A. a Csomag Tartalmazza : 13pcs/Tisztító készlet Tű Eszköz + 5db/set Tisztító Ecset Eszköz Kedves vevő,isten hozta nálunk!Lépjen kapcsolatba velünk, hogy minél több részletet az áruk .Szép napot!. 1. Egy teljesen új karburátor tisztítás jet eszköz. 2. Ez az eszköz kifejezetten úgy tervezték, hogy tisztítsa ki a pici, járjatok szénhidráttartalmú részek az egész föld. 3. Az eszköz jön egy hatalmas választéka egy rendezett jet méret tisztítószerek, 4. A legkisebb póker 0,4 mm átmérőjű, a legnagyobb 1.60 mm átmérőjű.Termék Description Tips : Ez a termék csak alkalmas karburátor Auto motorkerékpárok, ha az autó vagy motorkerékpár nincs karburátor, kérlek légy óvatos venni.Jellemzők : 1. Egy teljesen új karburátor tisztítás jet eszköz.2. Ez az eszköz kifejezetten úgy tervezték, hogy tisztítsa ki a pici, járjatok szénhidráttartalmú részek az egész föld.3. Az eszköz jön egy hatalmas választéka egy rendezett jet méret tisztítószerek,4. A legkisebb póker 0,4 mm átmérőjű, a legnagyobb 1.60 mm átmérőjű.5. Kefe Átmérő 2,0 MM 2,5 MM 3.0 MM 4,5 MM-es 5.0 MM6. Ez a tisztító eszköz szánt összes motorkerékpár, quad, valamint sok más hatalom sport carb Package tartalmazza : 13pcs/Tisztító készlet Tű Eszköz + 5db/set Tisztító Kefe Tool Dear vevő,isten hozta nálunk!Lépjen kapcsolatba velünk, hogy minél több részletet az áruk .Szép napot!Elem sajátosságok : Származási hely : KN - (Eredetű).

R

A termék kiegészítései