.

.

Tesritar Tesla Model 3-2021 Napernyő, Tetőablakok Hátsó Ablak Nap Árnyékban, Napfénytető Összecsukható, Dupla-Rétegű UV-Védelem(Fekete, Modell 3 2021 Tartozékok)

Tesritar Tesla Model 3-2021 Napernyő, Tetőablakok Hátsó Ablak Nap Árnyékban, Napfénytető Összecsukható, Dupla-Rétegű UV-Védelem(Fekete,

HUF 6883.65
Áruk mennyisége

✔【KORSZERŰSÍTETT DESIGN】 Az Új tervezésű 2021 Modell 3 napernyő, eljön a nap, árnyék nettó+ezüst bevonatú ruhával.Tökéletesen illeszkedik a 2021 Tesla Model 3-mal. Napellenzők nettó alkalmazható külön-külön, élvezheti egy bizonyos napernyő, valamint tetőablak egyszerre.Az ezüst bevonatú ruhával kell használni egy nap árnyékban net, ami a telepített között a napellenző nettó majd a tető, illetve a határozott pántokkal. ✔【UV VÉDELEM】 Tesla Model 3 napernyő fekete felszerelt Fényvisszaverő Kiterjed, amely tükrözi a nap, UPF50++ blokk 99,9% - a káros UV-sugarak, távol az autó belsejét.Védi az autó belső dekoráció. ✔【ALACSONYABB HŐMÉRSÉKLET】 Frissített 2021 Modell 3 napernyő, tető fekete ezüst bevonatú ruhával hatékonyan különíteni a hő kint a felülvilágító ablak be a hideg levegő az autó belsejében.különítsd el a hő kint a felülvilágító ablak be a hideg levegő az autó belsejében. ✔【PRÉMIUM MINŐSÉGŰ ANYAG】 Poliészter szövet, környezetvédelem, nincs szaga, a felület finom, sima, tartós.Tető Csat kifejezetten a Tesla Model 3 napfénytető árnyékban készült, hőálló anyag nyújtani nagyobb támogatást.Hagyja, hogy a telepítés lesz egyszerű, de érdekes, szilárd, stabil. ✔【KÖNNYŰ TELEPÍTÉS, ILLETVE GYŰJTEMÉNY VIDEÓ】 Tesla Model 3-tetőn napellenző fogadja el, a memória acél váz, erősítő teljesítmény után hőkezelés.Kényelmes tárolására.Amikor ki kell venni a tároló táska,visszatérhet az eredeti formában azonnal.Ha bármilyen kérdése van arról, hogyan kell telepíteni, illetve, hogy hogyan hajtsa fel, kérjük, nézd meg a telepítés videó az oldalon.

R

A termék kiegészítései