.

.

JIHNM vattacukor Gép, Nosztalgia Mini vattacukor Döntéshozók Gyerekeknek, cukormentes Elektromos Pulton Hard Candy Gép Kit,Születésnapok, Esküvők, Új Év, Családi Buli, Kreatív Ajándék (Fehér)

JIHNM vattacukor Gép, Nosztalgia Mini vattacukor Döntéshozók Gyerekeknek, cukormentes Elektromos Pulton Hard Candy Gép Kit,Születésnapok,

HUF 12879.00
Áruk mennyisége

????GYORSAN MŰKÖDIK : lehet készíteni, rövid idő alatt egészen a vattacukor.Termel mintegy 2-4 adag / perc könnyen tisztítható, illetve fenntartani. ????EGYSZERŰ HASZNÁLAT : Egyszerűen kapcsolja be, várjon néhány percet, hogy a hő fel, öntsük a pamut a vattacukor cukor, akkor indul pörgés vattacukor az elkövetkező években. ????FOGSELYEM CUKOR VAGY KEMÉNY CUKORKÁK : Egyedi elszívó fej lehetővé teszi, hogy a hagyományos fogselyem cukor, vagy a kedvenc kemény cukorkák, hogy finom vattacukor. ????KOMPAKT MÉRET : 26cm széles, 18 cm magas.Minőségi teljesítmény kompakt test, gyártás ez tökéletes részére lakások, illetve a kis szervezetek. ????RETRO DESIGN : Ez a készülék rendelkezik egy retro megjelenés, Tökéletes lakások, Party, jótékonysági, vagy kisvállalkozások számára.Alkalmas születésnapok, esküvő, szilveszter, vagy bármikor, ha kedved egy finom élvezet.Szín : Fehér.

R

A termék kiegészítései