.

.

Olikraft Kézműves Fa Blokkoló Testület - Kiváló Ajándék Kötés Horgolás, valamint a Nagyi Négyzetek Szerelmesek - Teljes Készlet 50 4-hüvelyk Rozsdamentes Acél Rod Csapok, Állj Tartalmazza (11 cm)

Olikraft Kézműves Fa Blokkoló Testület - Kiváló Ajándék Kötés Horgolás, valamint a Nagyi Négyzetek Szerelmesek - Teljes Készlet

HUF 8773.65
Áruk mennyisége

????MAGAS MINŐSÉGŰ, GYÖNYÖRŰ FA BEFEJEZZE - Az Igazgatóság készült, minőségi Bambusz fa center egy csík Fekete Dió fa oldalán a tökéletes kontraszt.A filc, a tábla hozzáadása egy luxus érzem, hogy a termék, illetve védi a munkaterület semmilyen karcolás.Ez a kombináció teszi a tökéletes ajándék minden crocheters vagy knitters. ????BLOKK TÖBB PROJEKT EGY IDŐBEN - A Blokkoló Testület Kit jön a 50 4-hüvelyk csapok vagy csapok, amely lehetővé teszi, hogy blokkolja a nagyobb projektek, senki.Soha nem küzdenek elégtelen rövid csapok vagy csapok újra. ????PONTOS BLOKKOLÓ - Pins Furatok minden fél centis darabokra (23 x 23 = 529 lyukak összesen) annak érdekében, hogy képesek összehangolni a projekt könnyen blokk egyenesen a pontos, profi kivitelben. ????Tartós Használat - A Fa Blokkoló Testület úgy tervezték, hogy hosszú ideig.Blokkoló hab mat kap kártérítést, minden használat után, ahogy tolja a blokkoló pin be a hab.Nem fog ez megtörténni a fa blokkoló testület. ????ELÉGEDETTSÉGI GARANCIA - Mi biztosítja, hogy a termék a legmagasabb minőségű, de biztos benne, hogy tetszett.Azonban a vevői elégedettség a legfontosabb pedig, ha nem vagy teljesen elégedett a vásárlás, akkor kapsz egy 100% - os visszatérítést 30 napon belül, a vásárlás KÉRDÉS nélkül.

R

A termék kiegészítései