.

.

ORTUR Lézer Forgó Henger, Gravírozó Y-tengely Forgó Henger Gravírozás Modul Gravírozás Hengeres Tárgyak, Dobozok,Kompatibilis a Legtöbb Gravírozás Gépek A Piacon, 360° Különböző Szögekből.

ORTUR Lézer Forgó Henger, Gravírozó Y-tengely Forgó Henger Gravírozás Modul Gravírozás Hengeres Tárgyak, Dobozok,Kompatibilis

HUF 18493.65
Áruk mennyisége

✅【Kiváló kiegészítők】Y-tengely Roller Gravírozás Modult használják, hogy gravír hengeres tárgyak, mint például a szöveg gravírozás minta a doboz. ✅【Tökéletesen kompatibilis rendszer】Használja Laser GRBL vagy Light Burn (Ez a legnépszerűbb fizetett faragás szoftver a világon, nagyon könnyű használni).Támogatja a Windows XP, 7, 8, 10, Mac OS, valamint a Linux. ✅【Könnyen kezelhető】link a gravírozás gép, valamint a számítógépes rendszer, fejlett, új termékek, intelligensebb. ✅【Henger alakú tárgy, faragás】A ORTUR márka Y roller célja, hogy a metszet hengerek megfelel a gravírozás szüksége van a különböző szögekből. ✅【Minőség biztosítását】Vagyunk ORTUR gyártó.Mi biztosítja a legmagasabb minőségi, átfogó pre-sales, valamint az értékesítést követő szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 1.az y rotary használt lézer gravírozás hengeres tárgyak különböző átmérőjű. 2.ez produst egy accseeory része a ORTUR körű lézer gravírozás gépek egy nem egy önálló eszköz.Fenntartani a maximális hatékonyság kell dolgozni, együtt egy ORTUR lézer gravírozás gép.Motor : NEMA 17 Léptető Motor.Anyag : Alumínium + Acél Lemez + Arylic.Vezérlési Mód : Kapcsolódó Lézeres Gravírozó által Y. Szélesség állítás : 7 Felszerelés Pozíciókat.Az alkalmazó Gépek : a Legtöbb típusú Asztali Lézer Ábrázoló.

R

A termék kiegészítései