.

.

MerryNine 50mm/2.0 Tiszta kristálygömb Prizma Nap Ragyog Catcher Szivárvány Medálok Készítő, Lógó Kristályok Prizmák a Windows, a Feng Shui (50mm/2.0 2pack)

MerryNine 50mm/2.0 Tiszta kristálygömb Prizma Nap Ragyog Catcher Szivárvány Medálok Készítő, Lógó Kristályok Prizmák a Windows,

HUF 1482.30
Áruk mennyisége

✅ TÖKÉLETES KONFIGURÁCIÓ -, Hogy a szoba, teljes szivárványt, csak használja a 2db * 1.96"/50mm kristálygömb, prism. ✅ K9 ADVABCED MATERIALl - A kristálygömb prizma használ K9 speciális anyag, K9 anyag nagyobb a törésmutató, erősebb átláthatóság, anélkül, hogy bármilyen nyomot, aranyos design crystal prism golyó, mint zseniális egy prizmán színű, mint a lapos kristály, szuper pislákoló több világosság. ✅ , HOGYAN KELL HASZNÁLNI - Ez egy kis lyuk a tetején, akkor használja a kötelet, hogy adja át a lyukon, majd akaszd fel. ✅ MULTI FUNKCIÓS - Szép a Home Office Garden Ablak, Feng Shui Kristályok, Csillár Kristály Alkatrészek, Esküvői Dekoráció, karácsonyfa Dísz, vagy bármelyik kristály projektek. ✅ MÁRKA SZOLGÁLTATÁSOK - alá a fény, ez tükrözi a fényes szivárvány.Annyira biztosak vagyunk benne, hogy szeretni fogja a sun shine catcher, eközben ígérjük, kínál 100% - os időben Márka Szolgáltatást semmilyen problémát.

R

A termék kiegészítései