.

.

Hólánc, Csúszásmentes hólánc Sürgősségi Anti-Skid Hó, Sár hólánc az Autók/TEREPJÁRÓ/ATV/Teherautók, Állítható 10db Autó Biztonsági Láncok Ingyenes Havat Lapátolni, Kesztyű (gokart, 7.211.6 Széles)

Hólánc, Csúszásmentes hólánc Sürgősségi Anti-Skid Hó, Sár hólánc az Autók/TEREPJÁRÓ/ATV/Teherautók, Állítható 10db Autó Biztonsági

HUF 12460.50
Áruk mennyisége

????【UNIVERZÁLIS HASZNÁLAT HÓ hólánc Minden Szezonban】 : Csúszásmentes Sürgősségi Hó hólánc különleges design, Autó, TEREPJÁRÓ, Teherautó, illetve lehet alkalmazni, hogy a modell a gumiabroncs-szélesség 7.3"-11.7"(185mm-295mm), valamint 6.5"-10.8"(165mm-275mm).A legjobb a jeges úton, havas úton, sáros úton. ????【MAGAS MINŐSÉGŰ】 : Ezek a hólánc készült megvastagodása tiszta TPU Anyag Nylon Heveder.Tartós, hosszú szolgálati idő.Nem baj, hogy a gumik, kisebb zaj.Az élénk sárga könnyű belátni, hogy még a sötétben is.A Csomag tartalmazza a 10 x Anti-slip Lánc, 1 x Havat Lapátolni, 1x pár csúszásmentes Kesztyű, 1 x eredeti csomagolásban. ????【GYORS, EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】 : hólánc, Könnyen hordozható, akkor tegye a hólánc a csomagtartóba, majd használja az esetleges sürgős közúti segítségnyújtás.Ezek a hólánc lehet könnyű telepíteni, illetve távolították el a perc, nem kell mozgatni a járművet, vagy vegye le a kereket, kényelmes, használható mind a férfiak, mind a nők. ????【BIZTONSÁGOS VEZETÉS TIPPEK】 : Ez a téli gumiabroncs biztonsági lánc szükséges eszköz utazik, hó, sár, hegymászás, jég, illetve egyéb vészhelyzet esetén.Ez megakadályozza a csúszás, ha a vezetés a legszegényebb az útviszonyok, a TIPPEK : 1. Használja a sürgősségi, korlátozott sebesség : legfeljebb 40 km/h; 2. Elsőkerék-hajtású, vagy Hátsókerék-hajtás csak 1 állítsa be, de Négy-kerék hajtás jobb érdekében 2 állítsa be; 3. a hólánc NEM használható a cement út, ha nem havazik. ????【ALAPVETŐ FELSZERELÉS A TÉLI】 : hólánc nem csak a tél, eső, hó is szerepet játszhat, is lehet használni, síelés, sífutás, mező feltárása, hegyvidéki vezetés, speciális csúszásgátló lánc, érdes felület, hogy növelje a súrlódás út, hogy megakadályozza a kerék megcsúszását, add meg a nyugalmat, ha vezet.Stílus : gokartok | Méret : 7.2*11.6 Széles.

R

A termék kiegészítései