.

.

GLTL integratív USB Hart Modem USB-Hart Protokoll Modem Hart Távadó HART Konverter(Alkalmas Minden olyan Eszköz, Amely Támogatja a Hart Protokoll)

GLTL integratív USB Hart Modem USB-Hart Protokoll Modem Hart Távadó HART Konverter(Alkalmas Minden olyan Eszköz, Amely Támogatja

HUF 17955.00
Áruk mennyisége

A HART okos átalakító, amely fejlett előállított, iparági szabványoknak megfelelően kommunikálni bármely gyártó HART mérő, mint Rosemont, IGAZ, Siemens, Köln, Yokogawa, Chuanyi, stb.Ugyanakkor a forma célja, hogy integrált, könnyen telepíthető, illetve folytatni.A standard USB interfész soros busz használják, hogy a kínálat a hatalom, amely lehetővé teszi a felhasználó számára kényelmes, gyors használat.Intelligens átalakító kifejezetten ipari termék integráció.Fogad el, különleges design a hőmérséklet-tartományban, a rezgés, az elektromágneses összeférhetőség, felület sokszínűség.Magas színvonalú minőségbiztosítási a berendezés. ● támogatott operációs rendszerek : Windows XP, a Windows 7-10. ● teljes mértékben kompatibilis USB-v1.1 USB CDC v1.1 műszaki adatok. ● teljes mértékben kompatibilis USB-v2.0 USB CDC v2.0 előírásoknak. ● USB busz tápellátás (nem izolált kábel), DC 5 V DC, 30m A. ● teljesen átlátszó adatok átalakítása. ● kompatibilis minden HART protokoll.A SM100 - C HART intelligens kommunikátor által tervezett GLTL teljesítették az ipari szabvány.Kommunikál minden gyártó a HART eszközök, mint például a Rosemount, E + H, Siemens, Köln, Yokogawa, SIC stb.A megjelenés betartják, integrált design, amely lehetővé teszi, hogy telepíteni jár portably.A kommunikátor kompatibilis a szabványos USB interfész soros busz tápellátás biztosítása a kényelem, valamint a gyorsaság.Mivel a SM100 - C intelligens kommunikátor kifejezetten ipari termék integráció, a design speciális hőmérsékleti tartományban, a rezgés, az elektromágneses összeférhetőség, felület sokféleség stb.A SM100 - C biztosítja a stabil, magas hatékony működés, a rossz környezet, ideális a magas minőségű, a készülék.Kifejlesztettünk egy nagyon kényelmes kezelés szoftver, normális körülmények között, csak akkor kell megfelelően fog működni a CD tartalmát. /.Megjegyzés : különleges körülmények között, nem szokványos telepítés oka lehet, mivel a beállítás a készülék, hogy a "mátrix mód".Ebben az esetben, kérjük, contac minket, hogy segítsen feldolgozni, a nem minőségi problémák.Kérem, ne legyen rossz megjegyzéseket.Köszönöm.

R

A termék kiegészítései