.

.

SYNTOUR RV Repülő Rovar Képernyő Szellőzők Rozsdamentes Acél Háló RV Kemence Nyílás Fedelét Táborozó Fűtés Kipufogó Képernyő Fedél a Telepítési Eszköz (3 Csomag)

SYNTOUR RV Repülő Rovar Képernyő Szellőzők Rozsdamentes Acél Háló RV Kemence Nyílás Fedelét Táborozó Fűtés Kipufogó Képernyő

HUF 2293.65
Áruk mennyisége

A RV hiba képernyő távol a legyek, darazsak, szúnyog vagy más nem kívánt rovarok ki, miközben még mindig, hogy a hűvös, friss levegő, nincs több bosszantó hibák, védi a család, fertőző betegségek elleni, valamint a szúnyog, valamint rovarcsípés, élvezze az egészséges, kényelmes, kellemes RV élet.Magas minőségű, Készült, eloxált alumínium, a tartósság, közben is, ami egy sima, colorfast, anti-korróziós, háló kialakulása, egységes szerkezet.Lehetővé teszi, friss levegő kering a lakókocsi vagy az utazási pótkocsi, miközben a belső szellőztethető anélkül, hogy a bogaras vagy veszélyeztetné a biztonságot.Könnyen telepíthető, ezek a repülő képernyők volna egy könnyen használható telepítési eszköz csatlakoztatása a készülék a jármű a zárt rozsdamentes acél rugós rögzítőelemekkel.Csomag tartalma 3 darab RV kemence nyílás fedelét minden hálós rács 0.3 hüvelyk hosszú. 2.8 x 1.2 cm az a Kazán Felszerelése : Duo-therm, Elővárosi, illetve Durotherm. 8.5 x 6 x 1.3 cm az a vízmelegítő : Atwood 6, 10, Kertvárosi 6. Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a RV kemence-rendszer. 2.8 x 1.3 Hüvelyk illik a legtöbb Duo-therm pedig Külvárosi kemence szellőzők. 8.5 x 6 x 1.3 Hüvelyk Víz Fűtés : Atwood 6, 10, Kertvárosi 6.

R

A termék kiegészítései