.

.

Magglass iPhone 11 Matt kijelző Védő fólia (Ujjlenyomat-Ellenálló) Buborék-Ingyenes Tükröződésmentes Edzett Üveg Kijelző Őr (Az Kompatibilis)

Magglass iPhone 11 Matt kijelző Védő fólia (Ujjlenyomat-Ellenálló) Buborék-Ingyenes Tükröződésmentes Edzett Üveg Kijelző Őr

HUF 2404.35
Áruk mennyisége

Megőrizni, megvédeni az új i Phone 11-kijelző, valódi Mag Glass Matt kijelző védő fólia.A prémium matt szerkezetű, befejezés eltávolítja az összes fény pedig rendkívül ellenálló olaj foltok pedig ujjlenyomat-jelek.Minden beállítás jön kiegészít-val : Edzett Üveg Képernyő őr, mikroszálas kendővel, por eltávolító, alkohol pad, drop-in igazítás applikátor biztosítja a tökéletes, buborék mentes telepítés.Esetben kialakítás biztosítja a teljes edge-to-edge lefedettség, hogy nem zavarja, vagy emelje laza, ha a legtöbb esetben.Mag Glass büszke Tartozékait márka.Minden beállítás jön támogatta a Tartozékait Kft.Élettartam-Garancia, barátságos támogatást a lelkes csapat. 1) Hatása Értékelés : Ez a mérik a képesség, hogy az üveg (ha telepítve), hogy megtartja a szerkezeti integritás után egy közvetlen hatása 6 FT.Minden üveg forgácsolás vagy hairlines törések hatásának csökkentése érdekében értékelés. 2) Képernyő Érzékenység : Ez mérve egymás melletti összehasonlítása az érintőképernyős bevitel válasz idő, amikor használt/withoutthe üveg telepítve.Ez a mérték a fontos, hogy elkerüljük a bemeneti késleltetés (pedig frusztráció!) kapcsolódó hacs-indukáló képernyő őrök. 3) Lefedettség : könnyű lesz, nem?Mi is így gondoltuk.lehet, hogy meglepő, számos jól ismert képernyővédő fólia márka próbáltuk volt legalább egy megjelenítési terület, ami megmaradt, részben kitéve, ha telepítve. 4) Ujjlenyomat-Ellenállás : Ez az, ahol az üveg tényleg ragyog.A matt üveg kivitelben ellenáll az bosszantó, ujjlenyomatok, izzadt, koszos, valamint csökkenti a tükröződést általában tapasztalt szabadban. 5) Karcolás Ellenállás : Az üveg tartalmaz egy kőkemény igaz 9 H keménység értékelés kettős edzett réteg, valamint megerősített törhetetlen építési -, hogy az ön számára a teljes nyugalmat, függetlenül attól, hogy az elemek. 6) egyszerű használat : Nyilvánvaló, de mégis fontos.Még a legjobb üveg a világ haszontalan anélkül, hogy megfelelő telepítés.

R

A termék kiegészítései