.

.

TFBOY Csővezeték Varrógép nyomótalp - Illik Minden Alacsony Szár Snap-On Énekes, Testvér, Babylock, Euro-Pro, Janome, Kenmore, Fehér, Juki, Új Otthon, Egyszerűség, Elna Többet!

TFBOY Csővezeték Varrógép nyomótalp - Illik Minden Alacsony Szár Snap-On Énekes, Testvér, Babylock, Euro-Pro, Janome, Kenmore,

HUF 1078.65
Áruk mennyisége

►Kiváló Minőségű, Prémium Varrás Méterre TFBOY. ►Biztosítja a Könnyű kezelhetőség a Feladatokat, hogy lehet Rendkívül Unalmas, ha Tett Kézzel. ►Csővezeték nyomótalp 2 Barázdált Lyukak,Győződjön meg arról, hogy a legnagyobb szál/kötél átmérő alatt a barázdált lyuk belül 5mm,Kompatibilis Testvér,Janome,Énekes. ► Beállítások : Öltés szélesség azt javasolta, hogy 0, a hossza 1-3. Ügyeljen arra, hogy az egyenes öltés a KÖZÉPSŐ helyzetbe, különben eltörik a tű. ► Profi : Teszi a nehéz munkát, a szellő!Ez különösen a nyomótalp lesz, akár szimpla vagy dupla csővezeték ami miatt jobb, ha veszel, mint az egységes csővezeték, talp, láb.Keres egy egyszerű módja annak, hogy alkalmazni vezetékes csővezeték, hogy a projektek?Vagy akár a saját csővezeték kábel?Ne keressen tovább, mint a TFBOY Csővezeték Lábát.A TFBOY Csővezeték Láb használ egy-két barázda aljára, hogy tartsa meg fedél kábel crafters keresi a lehetőséget, hogy a saját csővezeték kábel.A TFBOY Csővezeték Láb is használható, hogy csatolja csővezeték szakmai eredményeket.A TFBOY Csővezeték varrótalp készült, hogy illeszkedjen bármilyen kis Szár Snap-On Varrógép.TFBOY Prémium Varrás Méter magas minőségű varrás lábát, hogy a felhasználó számára egyszerű használat a feladatok lehetnek rendkívül unalmas, ha tett kézzel.Start varrás a legjobb, TFBOY Varrás Méter.Illeszkedik az Összes Alacsony Szár Snap-Énekes* (Egy kis Énekesek Szükség Alacsony Szár Adapter), Testvér, Babylock, Euro-Pro, Janome, Kenmore, Fehér, Juki, Új Otthon, Egyszerűség, Necchi, valamint Elna Varrógép.

R

A termék kiegészítései