.

.

LVSOMT Teljes Hosszúságú Tükör Ékszeres Szekrény, Ékszerek Szervező, valamint Tároló 8 LED-es Lámpák, Fali / Az Ajtó Felett Lógó Nagy Ékszeres Szekrény, 2 Fiókos, 4 Polcok Hálószoba (Fehér)

LVSOMT Teljes Hosszúságú Tükör Ékszeres Szekrény, Ékszerek Szervező, valamint Tároló 8 LED-es Lámpák, Fali / Az Ajtó Felett

HUF 16198.65
Áruk mennyisége

AUTOMATIKUS LED-es LÁMPÁK, puha bársony bélés tartani ékszerek biztonságban a kárért, vagy karcolások; valódi ezüst poharat nyújt valódi reflexió torzítás nélkül.Az elegáns, stílusos kialakítás illeszkedik a haza/hálószoba/nappali/bejárati dekoráció pedig, hogy az élet több, kényelmes önálló következetes.BOLT ÉKSZEREK EGY HELYEN! - 14.5"W x 42.5"H Többfunkciós Tároló Szervező 24 nyaklánc, horgok, 78 gyűrű slot, 36 fülbevaló slot, 108 stud fülbevaló lyukak, 1 U-alakú karkötő rúd; 1 Akril kozmetikai tálca, 3 rekeszes, 2 alsó fiókos, 4 polcok, kiegészítő tároló.Minden értékedet jól szervezett, ahelyett, hogy rendetlen.ELLENŐRIZZE, RUHÁT A TÜKÖRBEN! - Teljes képernyő, teljes hosszúságú, keret nélküli tükör, szekrény.Ön képes lesz arra, hogy egy head-to-toe a nézet kényelmes, hogy próbálja meg a ruhát vagy ékszereket.Az üveg robbanásbiztos, illetve golyóálló, biztonságosabb, otthoni használatra.ÖSSZE GYORSAN KÖNNYEBB! - A Fa Szekrény Ajtót, előre összeszerelt amikor megérkezett, a szerszámokat készített.Rögzítheti a falra csavarral, vagy tedd át az ajtón, kampós, ami segít abban, hogy teljes mértékben kihasználja a teret, nagyon alkalmas kompakt terek.ARRÓL, HOGY TÜKÖR. - Használja a HD Ezüst pohár, tükrök, hogy több tiszta, igazi képek. - Elfogadja robbanás-biztos üveg, hogy a biztonság érdekében.A DESIGN. - Beépített U-alakú, lógó rod a gazdaság több, karkötők, hogy elkerülje őket csúszik. - Válassza ki a keret nélküli tükör, amely biztosítja a széles látószög, majd nézd divatosabb.

R

A termék kiegészítései