.

.

YITAHOME XL Cipő Tárolására Box18 DB Cipő Tárolására Szervezők Rakható Cipő Tároló Doboz Rack Fiókos Konténerek (X-Nagy Méret-Alkalmas Minden Méretű Cipő)

YITAHOME XL Cipő Tárolására Box18 DB Cipő Tárolására Szervezők Rakható Cipő Tároló Doboz Rack Fiókos Konténerek (X-Nagy Méret-Alkalmas

HUF 16603.65
Áruk mennyisége

Könnyű karton test lehetővé teszi a könnyű hordozhatóság.DOBOZ MÉRETEI - Minden doboz 14.1" L* 10.9"W * 8.2"H; Könnyű karton test lehetővé teszi a könnyű hordozhatóság.Alkalmas a Férfiak MINKET méret 14",a Nők MINKET mérete fel to15".Ideális szandál, futócipő, lapos cipőt, Cipőt, Nagy Méretű Cipő, Magas Sarkú Cipő ???? 【Minden MÉRETŰ cipő】????.Helytakarékos - Nagy mentési hely a szekrényben!Tartsa a készlet YITAHOME rakható cipős dobozok a szekrényben tartani, tiszta, tiszta!Nyújt további tárhely nélkül foglalta össze a lakótér.POROS INGYENES - A szellőző kialakítás megkönnyíti a légi forgalomban a tétel annak érdekében, hogy a nem sajátos illata.TÖBBFUNKCIÓS ALKALMAZÁS - képes tárolni sokkal több, mint a cipő!YITAHOME rakható szervezők nagy kozmetikumok, ruházat, elektronika, stb.KÖRNYEZETBARÁT - A környezetbarát, ABS anyagból készült vízálló, könnyen tisztítható.A cipős dobozokat úgy tervezték, hogy biztosítsa a szellőzés, ugyanakkor megakadályozza, hogy szennyeződés kerüljön az.Jön egy 1-év garancia.Többfunkciós Rakható Tároló Minden Háztartásban!. -YITAHOME rakható szervezők további tárhelyet nem számít, hogy hol kell tartani az otthoni kényelmes, tiszta. -Helyezze a YITAHOME rakható szervezők a ház körül, hogy megakadályozzák a rendetlenség minden szobában.Jellemzők : .Verem, ahogy tetszik : Verem a YITAHOME tároló dobozok azonban, ahova akarsz!.Könnyen Stack : A felső, illetve alsó széle YITAHOME cipős dobozok verem tetején egymást zökkenőmentesen.Szellőzés : A szellőző kialakítás megkönnyíti a légi forgalomban a tétel annak érdekében, hogy a nem sajátos illata.Helytakarékos : Nagy a mentési hely a szekrényben!Tartsa a készlet YITAHOME rakható cipős dobozok a szekrényben tartani, tiszta, tiszta!.Multifunkciós : képes tárolni sokkal több, mint a cipő!YITAHOME rakható szervezők nagy kozmetikumok, ruházat, elektronika.Műszaki adatok : . ● Szín : Fehér;. ● Teljes Súly : 21 kg;. ● Anyag : ABS Test, a PP (Polipropilén) Bejárati Ajtó;. ● Méretek (1 doboz) : 14.1"L x 10.9"W x 8.2"H ;.A Csomag Tartalmazza : . ● 18 x Cipős Dobozok;. ● 1 x Használati ;.

R

A termék kiegészítései