.

.

LITM Korszerűsített Hordozható Mosógép Zokni Mosás Táska & Double Blue-Ray Design, Összecsukható Mini Mosógép Kis Terek, Apartman, Kemping, Karácsonyi Ajándékok Barát vagy családtag (Rózsaszín)

LITM Korszerűsített Hordozható Mosógép Zokni Mosás Táska & Double Blue-Ray Design, Összecsukható Mini Mosógép Kis Terek, Apartman,

HUF 10663.65
Áruk mennyisége

【Nagy Korszerűsített】 : A Korszerűsített dupla blue-ray design fokozza a sterilizálás kapacitás 30% - kal.A motor teljesítménye frissítés növeli a forgási sebesség 15% - kal .100-240 Voltot. 【Legjobb ajándék】 : jön egy kék csillagos ég ajándék táskát, meg egy kis zokni szennyesét.Angol nyelvű kézikönyv.Ez a legjobb ajándék, baba, gyerek, vagy a barátok, rokonok. 【Hordozható, Könnyű】 : Ha azt szeretné, hogy kempingezni vagy nyaralás,hostel,hotel, tedd be a bőröndbe vagy táskába, hogy ruhát mosni könnyedén. 【Összehajtható a helytakarékos】 : Összecsukható design elfogadott.Ez lehet hajtani, majd tedd be a dobozok, szekrények, táskák, stb. menteni a tér. 【Élelmiszeripari minőségű szilikon】 : az anyag élelmiszeripari szilikon, ez a mosógép a legjobb választás, hogy mossa meg a Baba ruha, fehérnemű, zokni, törölköző, kis játékok, gyümölcsök, zöldségek, valamint a kisállat felszerelés. 【Könnyen használható】 : Egy gomb, hogy ellenőrizzék a mosógépet, csak érintse meg a gombot két másodpercig, hogy kezdjek hozzá. 【Megjegyzés : Kérjük, ne feledje, hogy közel van a víz outlet megkezdése előtt fel.】Ha használni, hogy mossa felnőtt ruhák, csak mossa, fehérnemű, bugyi, zoknik!!!!.Miért válassza LITM. (LITM)bízza rám : akarom, hogy az életed sokkal kényelmesebb.Ez a mini mosógép átesett a legújabb frissítéseket!.Egyedi design megjelenés : Szál design mind a felső, a gép mutatja, hogy egy egyedi design appearance Double blue-ray : A Korszerűsített dupla blue-ray design fokozza a sterilizálás kapacitás 30% - kal erősebb : A motor teljesítménye frissítés növeli a forgási sebesség 15% - kal Automatikus kikapcsolás design : A gép automatikusan leáll, 10 perc után kezd mosás clothes Foldable kialakítás : Összecsukható design menteni a space One gombot indítása : Nyomja meg a gombot 2 másodpercig, hogy a start Kezelni:Fogantyú, könnyen carry Nice ajándék:jön egy kék csillagos ég ajándék táskát, meg egy kis zokni szennyesét, lesz egy nagyon szép ajándék.Adapter : Ez az adapter csatlakoztatható a feszültség 100-240 V használatra.

R

A termék kiegészítései